top of page

Kanatortillad ja hakklihatortillad

Soovides tavapärasele karulile/pastale/riisile vaheldust, taasavastan enda jaoks tortillad. Olenevalt tujust valin põhiliseks komponendiks kas kergemaks kehakinnituseks kana või hoopiski hakkliha, mida on tihedamini kombeks panna burrito vahele ka Hispaanias.

Hakklihatortillade retsepti leiad allpool

Kanatortillad

Vaja läheb:

1 pakk tortillasi(vastavalt soovile, kas 4 või 8)

2 kanafileed

0,5 kurki

2 tomatit

1 paprika

1 pakk salatimix’i

250g hapukoort

Haki kanafilee ning prae see õliga pannil. Maitsesta 1,5 tl LATIINO SEGUGA Haki ka kõik ülejäänud komponendid meelepärasteks tükkideks ning pane need kaussi. Lisa praetud kanafilee ning sega kõik omavahel läbi.

Väiksemas kausis valmista hapukoorekaste. Pane kaussi hapukoor ning lisa ...tl KASTMESEGU ning sega läbi.

Täida tortillad täidisega ning lisa peale vastavalt soovile supilusikaga kastet. Voldi esmalt tortilla alumine osa ning seejärel paremalt ja vasakult, et täidis ei hakkaks välja pudenema.

Väga kerge, värske eine garanteeritud!

Hakklihatortillad

Vaja läheb:

1 pakk tortillasi(vastavalt soovile, kas 4 või 8)

500g hakkliha

1 suurem sibul

2 tomatit

1 paprika

0,5 purki nt tomati-ananassi kastet(teravus vastavalt maitsele)

200g riivjuustu

250g hapukoort

Haki sibul ning viska koos hakklihaga õliga pannile praadima. Maitsesta 2tl LATIINO SEGUGA. Haki tomat ja paprika ning pane koos riivjuustuga ja valmis hakklihaga kaussi ning sega läbi.

Väiksemas kausis valmista hapukoorekaste. Pane kaussi hapukoor ning lisa ...tl KASTMESEGU ning sega läbi.

Kata tortilla esmalt terava kastmega, seejärel lisa täidis. Voldi esmalt tortilla alumine osa ning seejärel paremalt ja vasakult, et täidis ei hakkaks välja pudenema.

Mina isiklikult panen tortilla veel mõneks minutiks ahju või grillahju, et see oleks üleni soe ning juust kergelt sulanud. Enne ahju panemist panen tortillasse hambatikud, et see laiali ei laguneks.

Pärast umbes 5-10 min võtan tortillad välja ja üritan natuke lahtu tehes lisada veel hapukoorekastet, mis lisab mahedust ja eestimaisust.

Arhiiv
Otsi maitseaine järgi
Hiljutised retseptid
Jälgi meid
  • Facebook Basic Square
bottom of page